Anne Cecilys ballettskole har ledige lokaler til leie fra nyttår 2021. Studioet ligger sentralt på Majorstua, Kirkeveien 56, Inng. Arbos gate 2.

Ledig lokale sentralt i Oslo, for ukentlige kveldsklasser i danseformen 5 rytmer, søkes. Lokalet bør være på 120-150m2 og uten søyler. Det bør også ha et godt dansegulv, musikkanlegg, vinduer og god ventilasjon i tillegg til belysning som kan reguleres.

Fotograf og billedkunstner Geir Molden har i en årrekke jobbet både kommersielt og kunstnerisk med ulike visuelle uttrykk og ønsker nå å jobbe mer med dans og teater. Han kan tilby både foto og video.

Alexandra Cameron-Martin er danser i Nasjonalballetten og har erfaring fra å undervise barn og voksne, både hobbydansere og profesjonelle. Hun har blant annet undervist ved Danceworks International Ballet Academy i London. Alexandra tilbyr ballettundervisning i Oslo og Drammen.

Fysioterapeut Ewa Sivertsen har fokus på den fysiske og den mentale helsen til profesjonelle dansere, dansestudenter og dansepedagoger. Tjenesten har base i Skien/Telemark, men behandler dansere i hele Norge og internasjonalt.

Jobbstrekken leier ut et nyoppusset og innredet kontorlokale i Fossveien 10a på Grünerløkka. Prisen er 8000 pr. mnd. inkludert internett, strøm og fellesareal med kjøkken og spiseplass på det guleste gulvet i landet. Lokalet er på ca. 25 kvm, og kan møbleres etter behov.

70 kvm moderne 2-roms med balkong og svalgang i Gamlebyen/Ekebergskrenten til utleie mars, april og mai. Enkelt møblert og mulighet for garasjeleie. ring eller sms 452 18 896 for å avtale en titt.

Fossekleiva kultursenter har lokale og ledige perioder for danser(e) som ønsker å arbeide/utprøve prosjekter. Fossekleiva kultursenter disponerer også en gjestebolig som kan brukes til overnatting  i forbindelse med arbeidet.

Liv-Hanne Haugen og Lawrence Malstaff tilbyr billig utleie av rom i Tromsø. Det er  gåavstand til byen og  stille og rolig. Pris: 500 pr natt.
Les mer

West End Studios er en danseskole som holder til i Margarinfabrikken på Bjølsen i Oslo. De har tre saler til utleie på dag- og helgebasis. Det er også noe ledig kapasitet på kveldstid.

Lokalene er ledige fra kl. 1700 hver dag, 7 dager i uken. Adresse: Møllergata 9, 0179 Oslo.